Jak „ugryźć” zmiany w żywieniu we wrocławskich placówkach oświatowych? – szkolenie dla intendentów i szefów kuchni

Serdecznie zapraszamy intendentów i szefów kuchni na bezpłatne szkolenie zatytułowane: „Jak „ugryźć” zmiany w żywieniu we wrocławskich placówkach oświatowych?”

Podczas szkolenia zostanie poruszonych kilka tematów, m.in.:

– realizacja norm i wytycznych w żywieniu zbiorowym
– nowe zalecenia żywieniowe – Talerz Zdrowego Żywienia
– mniej mięsa – jak to „ugryźć?”

– rekomendacje dla placówek oświatowych w zakresie ograniczenia marnowania żywności

Informacja i zapisy:

Spotkanie odbędzie się 28 listopada br., w poniedziałek, o godzinie 13.00 (czas trwania 2h).

Miejsce realizacji: Centrum Aktywności Lokalnej BOREK / Rada Osiedla Borek

Adres: Powstańców Śląskich 210/218, 53-015 Wrocław

Zapisy: g.karczewska@kzn.org.pl

W zgłoszeniu proszę podać swoje imię i nazwisko oraz placówkę, którą Państwo będą reprezentować.

Liczba miejsc na szkolenie jest ograniczona – o przyjęciu na szkolenie decyduje kolejność zgłoszeń.

Rekrutacja trwa do czwartku 24 listopada, do godziny 15.00 – o przyjęciu na szkolenie zostaniecie Państwo poinformowani mailowo, zakwalifikowane osoby otrzymają informację zwrotną z potwierdzeniem możliwości uczestnictwa w spotkaniu.

Szkolenie jest realizowane w ramach projektu finansowanego z budżetu Gminy Wrocław: „Promocja zdrowego żywienia i aktywności fizycznej dzieci i młodzieży we wrocławskich placówkach opiekuńczych i edukacyjnych – edycja 2021-2022”.

About the author

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *